FORTSÄTT   TRÄFFAS
FORTSÄTT   KOMMUNICERA

FORTSÄTT
TRÄFFAS
KOMMUNICERA

Vårt sätt att träffas och kommunicera har snabbt ändrats under 2020, men behovet av att träffas är fortfarande lika stort. På väldigt kort tid har vi alla blivit tvungna att ställa om allt från arbete till familjeliv för att inte riskera varandras hälsa. Men den uppkomna situationen har också visat vår kreativa förmåga och vår förmåga att anpassa oss efter fröändringar vilket resulterat i flera nya kommunikationssätt.


LIVESTREAMING – KOMMUNICERA I DIREKTSÄNDNING

Att sända live är ett effektivt, enkelt och roligt sätt att nu ut och interagera med kunder och kollegor. En livesändning ger er möjligheten att sälja era produkter och kommunicera med era kollegor på ett nyskapande sätt. En livesändning ger er också den fantastiska möjligheten att föra lättsamma samtal och prata om era produkter, er bransch, och så vidare. Endast fantasin sätter gränserna.

Har ni aldrig gjort en livesändning tidigare? Ingen fara. Vi hjälper er genom hela processen från start till mål. Från att komma igång till att anpassa och designa studion efter er identitet och till att få ut er sändning på de plattformar som passar er bäst.

ON DEMAND – TITTA NÄR DU VILL

On demand är det naturliga valet när ni vill publicera videoklipp, ljudfiler eller presentationer som ska finnas tillgängliga under en längre tid. Med on demand har era kunder och kollegor tillgång till ert material dygnet runt och kan titta, lyssna eller läsa när det passar dem bäst.

Hos Studio Bankvalvet finns en komplett studio- och tekniklösning för digitala event och möten, mitt i hjärtat av Gävle.
Här finns kameror, sändningsteknik, ljud- och ljusutrustning samt green screen. Studion kan anpassas efter era önskemål och behov och vi hjälper er att utforma er sändning för att passa just ert varumärke och identitet.

Nå ut till era kunder och kollegor i realtid. Detta är det snabbaste sättet att kommunicera med ljud och bild.

Ett seminarium, föredrag eller en workshop som hålls på webben där deltagarna kan ställa frågor och diskutera i realtid.

Med en podcast får ni ut ert budskap på ett enkelt och smidigt sätt där och där era kunder och kollegor kan höra er på alla de stora plattformarna som Spotify och iTunes.

KONTAKTA OSS

FÖLJ OSS

Facebook
Instagram

STUDIO BANKVALVET

Nygatan 18
803 20 Gävle
kontakt@studiobankvalvetgavle.se

FÖLJ OSS

Facebook
Instagram

STUDIO BANKVALVET

Nygatan 18
803 20 Gävle
kontakt@studiobankvalvetgavle.se