LJUDPRODUKTION

Egentligen skulle vi kunna erbjuda hur många tjänster som helst inom ljudproduktion, men vi har valt att fokusera på de områden vi tycker allra mest om och som vi är allra bäst på, nämligen podcast, ljudbok, voice over och reklam. Hos oss hittar du allt ifrån vinylspelare och kassettband till senaste digitala tekniken, allt i en inbjudande miljö där tid och rum stängs ute tack vare de metertjocka betongväggarna som en gång byggdes för att säkra allt guld som fanns i bankvalvet.

PODCAST

Driver du eller funderar du på att starta en podcast? Då har du hittat helt rätt! Hos oss på Studio Bankvalvet finns lokalerna, utrustningen och kompetensen som får din podcast att gå från att vara en enkel vara på reahyllan till att bli en premium-produkt i guldetui.

LJUDBOK

Har du skrivit en bästsäljare? Då är du välkommen till oss på Studio Bankvalvet där du kan ta din bok till nästa nivå. Människor är alltid på språng och många vill gärna kunna lyssna på din bok. Därför erbjuder vi dig inspelning, klipp och mix i perfekt läsmiljö.

VOICE OVER

En bild säger mer än tusen ord brukar det heta. Men ofta behövs en ändå en Voice Over som förklarar för tittarna vad som händer, har hänt eller kommer att hända. Hos oss finns allt du behöver för att göra en professionell Voice Over-inspelning till ditt projekt.

REKLAM

En sak är säker. Ditt budskap kommer att nå ut. Radioreklam är bland de absolut mest effektiva sätten att sälja på och därför har vi på Studio Bankvalvet studerat extra noga hur vi får till det bästa ljudet för reklam i radio. Välkommen att testa när det är dags att spela in din nästa spot!

Hittar du inte det du söker eller undrar du över någonting annat? Skicka i så fall ett mail till oss och berätta vad du är ute efter så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning efter just dina önskemål.

KONTAKTA OSS
Podcasten Hej Bruksbil's logotyp.

När grabbarna bakom Hej Bruksbil ska spela in sin pod väljer de att göra det hos oss på Studio Bankvalvet. Vi står för både lokaler, utrustning, inspelning klippning och mix.

HEJ BRUKSBIL, Podcast
Omslaget till Det här är en Svensk tiger av författaren Aron Flam.

Komikern, poddaren och författaren Aron Flams bok ”Det här är en svensk tiger” är inspelad hos oss på Studio Bankvalvet i Gävle.

DET HÄR ÄR EN SVENSK TIGER, Ljudbok
Mäklarhusets logotyp.

Mäklarhuset i Gävle har spelat in reklam-spots hos oss vid flera tillfällen, och då har vi på Studio Bankvalvet stått för inspelning, klippning och mix.

MÄKLARHUSET, Radioreklam
Logotyp för podcasten Spegelsalen.

Podcasten ”Spegelsalen” huserar hos oss i Studio Bankvalvet under sina inspelningar. Där står vi för lokaler och utrustning.

SPEGELSALEN, Podcast

När Strömbro IF behövde en spot för sin hockeysektion åkte vi på Studio Bankvalvet självklart ut till dem på Testebovallen och hjälpa dem med inspelning, klippning och mix.

STRÖMBRO HC, Röstinspelning

STUDIO BANKVALVET

Nygatan 18
803 20 Gävle
kontakt@studiobankvalvetgavle.se

STUDIO BANKVALVET

Nygatan 18
803 20 Gävle
kontakt@studiobankvalvetgavle.se