FOTOGRAFI

Med våra flexibla lokaler, vår utrustning och vårt centrala läge kan vi erbjuda både dig som fotograf en kreativ miljö att arbeta i och dig som företagare en fullservice-tjänst inom både stillbildsfoto och rörlig bild. Vi på Studio Bankvalvet har arbetat med fotografi sedan filmrullen fortfarande var aktuell och har byggt på vår kunskapsbank alltsedan dess. I dag arbetar vi helt digitalt och med branschledande märken och vi levererar snabbt och med hög kvalitet.

PORTRÄTT

När du bestämt att det är dags för nya porträttbilder på personalen är du välkommen att höra av dig till oss. Vi har många års erfarenhet av foto och kan erbjuda porträttfotografering både i våra egna lokaler i centrala Gävle eller på fält ute hos er.

PRODUKT

Har du tagit fram en ny, banbrytande produkt som du vill visa för världen? Vi hjälper dig att lyfta fram dina produkters bästa sidor och att anpassa dem för så väl sociala medier och webbshop som traditionella kataloger och tidningsannonser. Världen väntar på att få se och köpa dina produkter!

EVENEMANG

Människan är ingenting utan sina minnen, det är ett mantra vi brukar använda och därför tycker vi det är av största vikt att ditt evenemang förevigas med högkvalitativa foton och filmer. Vi erbjuder dig en helhetslösning för alla sorters evenemang.

DRÖNARE

Ibland behöver vi se saker och ting från ovan, därför bestämde vi oss för att bli bäst på att flyga med drönare. Så när helst du behöver rörliga bilder eller stillbilder ur  ett fågelperspektiv finns vi där och hjälper dig att förverkliga dina högt flygande planer.

Hittar du inte det du söker eller undrar du över någonting annat? Skicka i så fall ett mail till oss och berätta vad du är ute efter så hjälper vi dig att skräddarsy en lösning efter just dina önskemål.

KONTAKTA OSS

STUDIO BANKVALVET

Nygatan 18
803 20 Gävle
kontakt@studiobankvalvetgavle.se

STUDIO BANKVALVET

Nygatan 18
803 20 Gävle
E-post