LÅT OSS PRESENTERA VÅRA TJÄNSTER!

En professionell studiomiljö mitt i hjärtat av Gävle där du kan förverkliga, förfina och förpacka dina idéer för att sedan dela de med resten av världen.

Vi på Studio Bankvalvet erbjuder en bred palett av tjänster. Med flera års erfarenhet av både ljud och bildproduktion hjälper vi dig från start till mål oavsett om det gäller en reklamspot på några sekunder eller ett livesänt seminarium.

Studio Bankvalvets lokaler utifrån och uppifrån.

LJUDPRODUKTION

När det är dags att spela in din nästa podcast, reklam-spot eller ljudbok finns vi här för dig. Med tjugo års erfarenhet av att arbeta med ljud kan vi garantera dig hög kvalitet oavsett storlek på produktion. Vi arbetar med branschledande märken och har jobbat digitalt sedan dag ett vilket har gjort oss till proffs på digital ljudproduktion. Hos oss spelar du in i mysig miljö mitt i hjärtat av Gävle, ett stenkast från centralstationen och all annan tänkbar service.

LÄS MER

FOTOGRAFI

Nu för tiden kan alla enkelt ta bilder med sina telefoner, men kvaliteten i mobilkameran går inte att jämföra den kvalitet en riktigt bra systemkamera levererar. Hos oss på Studio Bankvalvet finns både lokaler, professionell utrustning och personal till ditt förfogade. Här kan du fota dina produkter, ditt nästa skivomslag eller varför inte dig själv. Ta en titt i vår portfolio för att se vad vi gjort tidigare och få en glimt av hur din nästa fotosession kan komma att se ut.

LÄS MER

Hos oss på Studio Bankvalvet kan du förverkliga dina idéer. Här kan du se hur andra kunder förverkligat sina.

Personer minglar vid nyöppning av DoSpace i Gävle.

EVENEMANGSFOTO

DoSpace

LÄS MER
Mäklarhusets logotyp.

RADIOREKLAM

Mäklarhuset

LÄS MER
Omslaget till Det här är en Svensk tiger av författaren Aron Flam.

LJUDBOK

Aron Flam

LÄS MER
Podcasten Hej Bruksbil's logotyp.

PODCAST

Hej Bruksbil

LÄS MER
En pastillask med Gefle IF's logotyp på locket.

PRODUKTFOTO

Gefle IF

LÄS MER
Logotyp för podcasten Spegelsalen.

PODCAST

Spegelsalen

LÄS MER

STUDIO BANKVALVET

Nygatan 18
803 20 Gävle
kontakt@studiobankvalvetgavle.se

STUDIO BANKVALVET

Nygatan 18
803 20 Gävle
kontakt@studiobankvalvetgavle.se