VAD VI GÖR

Vi på Studio Bankvalvet erbjuder en bred palett av tjänster inom ljud foto och streamingtjänster i mysiga lokaler mitt i hjärtat av Gävle.

Bakom den stora dörren och de metertjocka väggarna i det gamla bankhuset huserar vi i Studio Bankvalvet. Där arbetar vi med professionell ljud- och bildproduktion i en kreativ och mysig miljö.

Hos oss är möjligheterna många då vi både erbjuder lokaler och utrustning till dig som kreativ skapare likväl som vi erbjuder dig som företagare flera olika tjänster som till exempel porträtt- och produktfoto, inspelning av radioreklam och digitala livesändningar och andra broadcast-lösningar.

Vi arbetar med den senaste tekniken och med branschledande fabrikat som Nikon, Focusrite och Neumann och vi har många års erfarenhet av ljud- och bildproduktion i olika former. Därför är Studio Bankvalvet det självklara valet när du behöver en plats att skapa eller professionella ljud- och bildtjänster.

VÅR HISTORIA

I mer än ett decennium har Studio Bankvalvet huserat bakom de tjocka väggarna i det gamla bankvalvet

Studio Bankvalvet grundades lite mer än ett decennium tillbaka och har sedan dess huserat bakom de metertjocka väggarna i det gamla bankvalvet mitt i centrala Gävle.

Men många år innan dess var grundarna av Studio Bankvalvet redan aktiva, både som discjockeys och musikproducenter.

Allting började i stadsdelen Bomhus i Gävle där Theo och Toiva huserade i pojkrummet hemma hos Theo och Fredrik framför datorn i vardagsrummet. Vad de tre grabbarna inte visste var att de snart skulle slå sina skallar ihop och börja samarbeta.

Efter en verbal dragkamp utanför den lokala fritidsgården en kall kväll 2001 där Fredrik vägrade tro på Theo när han sa att han hade ett mixerbord hemma, bjöd Theo hem Fredrik för att visa att han faktiskt hade en studio hemma. Sagt och gjort träffades de båda hemma hos Theo där Toiva senare anslöt och resten är historia. Mycket hann hända mellan kvällen utanför fritidsgården och Studio Bankvalvets grundande. Men en sak består, och det är samarbetet de tre grabbarna emellan.

Hos oss på Studio Bankvalvet kan du förverkliga dina idéer. Här kan du se hur andra kunder förverkligat sina.

EVENEMANGSFOTO

DoSpace

LÄS MER

RADIOREKLAM

Mäklarhuset

LÄS MER

LJUDBOK

Aron Flam

LÄS MER

PODCAST

Hej Bruksbil

LÄS MER

PRODUKTFOTO

Gefle IF

LÄS MER

PODCAST

Spegelsalen

LÄS MER

FÖLJ OSS

Facebook
Instagram

STUDIO BANKVALVET

Nygatan 18
803 20 Gävle
kontakt@studiobankvalvetgavle.se

FÖLJ OSS

Facebook
Instagram

STUDIO BANKVALVET

Nygatan 18
803 20 Gävle
kontakt@studiobankvalvetgavle.se